Lejligheder udlejes

- med fortrinsret for DLO-medlemmer

Aktuelt er alle lejligheder udlejet.
 
 
DLO udlejer fem lejligheder på Markvangen 3 i Viby J, hvor også foreningens kontor har til huse.
 
Medlemmer af DLO og deres familiemedlemmer har fortrinsret, når en lejlighed bliver ledig og udbydes til leje.
 
Ledige lejligheder annonceres her samt i Butikslederen. DLO-medlemmer kan skrive sig på venteliste til en lejlighed ved at kontakte Jens Erik Iversen på jei@d-l-o.dk.

Lejlighederne

På 1. sal findes fire to-værelses lejligheder på omkring 70 kvadratmeter, som er indrettet, så de er velegnede, hvad enten man er et par eller to studiekammerater, som vil dele en lejlighed.
 
Alle lejligheder består af en rummelig entre med indgang til et badeværelse med brus og en kombineret vaskemaskine/tørretumbler samt indgang til køkken med hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens to værelser, som hver er på cirka 18 kvadratmeter. Fra hvert værelse er der udgang til egen altan.
 
I stueetagen findes en fire-værelses lejlighed på 100 kvadratmeter bestående af tre store værelser, en stor stue med plads til både spisebord og sofa, særskilt køkken med hårde hvidevarer samt et rummeligt badeværelse med vaskemaskine.
 
Plantegninger
Stuelejlighed
Lejlighed 1  
Lejlighed 2  
Lejlighed 3  
Lejlighed 4  
 
Fælles faciliteter
Til hver lejlighed hører eget depotrum. Herudover har alle lejere adgang til en fælles have med plads til både grillaftener, solbadning, kongespil eller tørring af tøj.
 
Det fælles cykelskur og parkeringspladsen kan benyttes af både lejere og medarbejdere på DLOs kontor.

Ved særlige lejligheder er der mulighed for at låne DLOs mødelokaler og køkken i kælderen.

Området

DLOs hus på Markvangen ligger i Viby J i det sydlige Aarhus og i gåafstand til Viby Centret, Viby Torv og Viby St. Der er nem adgang til kollektiv trafik og frit valg mellem en cykelrute langs hovedvejen eller i mere naturskønne omgivelser ad Brabrandstien til det centrale Aarhus og byens uddannelsesinstitutioner.
 
Kvarteret omkring Markvangen byder på mange ungdomsboliger, og der er flere muligheder for at dyrke idræt i området.
 
 
 
DLO Danmarks Leder Organisation | CVR: 17160117 | Markvangen 3, 8260 Viby J