Artikel 2

Butikslederen får tiltrængt ansigtsløft

Fagbladet Butikslederen har efter knap 12 år med samme layout fået et tiltrængt ansigtsløft.

Forandringerne er langt fra så store som i 2006, da Uddelerbladet og BF-bladet blev til det fælles Butikslederen. Men baggrundene er ligesom dengang et ønske om i endnu højere grad at signalere fællesskab mellem faggrupperne under Danmarks Leder Organisation, og at Butikslederen er det fælles blad for alle ledende medarbejdere i Coops og brugsforeningernes butikker samt på Coops hovedkontor og lagre.

Det markeres allerede på forsiden, hvor farvebrugen i bladets titel fremhæver, at fokus i bladet er ledere – og jer medlemmer – fremfor butik.

I praksis hænger tingene sammen. Uden butikker ingen ledere hverken i butikker eller på hovedkontor, og der vil derfor fortsat være masser af butiksrelevant stof i Butikslederen.

Let og luftigt layout
Sammenlignet med de store ændringer i 2006 er der tale om en mindre ansigtsløftning denne gang. Det er bevidst.

Ligesom butikskoncepter skifter og bringer fornyelse, trængte Butikslederen til en moderne make over. Og ligesom i butikkerne har et af de store indgreb været at skabe lys, luft og overblik.

I samarbejde med mediebureauet Rosendahls er siderne blevet lettere, der er kommet mere luft mellem spalter og billeder, der er luset ud i de mange kantede bokse og DLOs blå farver har fået nyt liv. Alt sammen for at artiklerne kan fremstå mere indbydende og nemme at gå til.

Til gavn for medlemmerne
Indholdsmæssigt arbejder journalisterne hele tiden på at rumme og ramme bredden i DLOs voksende medlemsgrupper, og det bliver de ved med.

For målet er fortsat, at indholdet i Butikslederen skal være for alle medlemsgrupper. Bladet vil med andre ord stadig indeholde stof fra Uddelereforeningen, BF Gruppen, Funktionærforeningen og Irma Gruppen – og fra Coop og detailhandlen i mere bred forstand.

Butikslederens eksistensberettigelse er, at det skal være til gavn for medlemmerne, og det er ikke forandret med udseendet.
DLO Danmarks Leder Organisation | CVR: 17160117 | Markvangen 3, 8260 Viby J