Sommerhuse bliver moderniseret

– lodtrækning om skoleferierne er åben nu

»Ristingehus« og »Hanen« er under forvandling fra lettere trætte og udslidte til moderne, lyse og lækre sommerhuse, som kan lejes af DLOs medlemmer.
 
Af Malene Folke Sørensen

Det bliver et mere lyst og lækkert sommerhus, som møder DLOs medlemmer, når de i det nye år holder ferie i »Ristingehus« på Langeland, eller »Hanen« i Dronningmølle.

Begge huse undergår i øjeblikket en mindre forvandling i takt med at de bliver moderniseret med nye møbler, hårde hvidevarer og maling.

En gennemgang af DLOs 10 ferieboliger har vist, at der enkelte steder er gået lidt for langt imellem vedligeholdelserne.

Derfor har fagforeningen for ledende medarbejdere i Coop og brugsforeningerne valgt at bruge en ekstra sum penge på en større modernisering af i første omgang sommerhusene på Langeland og Dronningmølle.

I nye klæder
I »Ristingehus« er møblerne i spise- og dagligstuen udskiftet til lyse træmøbler, gulvene bliver slebet og behandlet inden længe, og til foråret bliver huset malet inde som ude.

I »Hanen« er der kommet nye sofaer og lænestole i stuen, og alkoven med små forbedringer indbyder til leg og læsning. Køkkenets hårde hvidevarer er udskiftet, mens huset blev malet for to år siden og stadig fremstår flot.

Også i andre ferieboliger er der forandringer at spore. Mindre reparationer er nu foretaget, gamle lamper eller udslidte topmadrasser er udskiftet, så ferieboligerne optræder i god stand – klar til ferie, hygge og oplevelser.

Hold en uges ferie for 3.000 kr.
Et ferieophold i et af DLOs ferieboliger er en billig fornøjelse, og det er helt bevidst. Ferieboligerne er et medlemsgode til alle DLOs aktive og passive medlemmer.

Fx. koster en uges ophold i »Ristingehus« eller »Hanen« kun 3.000 kr. eksl. el vinter, forår og efterår. I sommerferien koster en uges ophold i et af de to huse 4.000 kr. eksl. el.
 

Lodtrækning om skoleferierne 2023/2024

Som medlem af DLO kan du leje en billig feriebolig. Lodtrækning om en uges ferie i 2023/2024 er åben nu.

Danmarks Leder Organisation (DLO) ejer 10 ferieboliger, som lejes ud på attraktive vilkår til aktive og passive medlemmer af DLO.

Særligt i skolernes ferier kan der være rift om ferieboligerne, og for at give alle en fair mulighed for at komme til, trækkes der hvert år lod om de attraktive uger i skolernes ferier blandt alle interesserede.

Netop nu har du mulighed for at lægge et bud ind og deltage i lodtrækningen om en uges ferie på favorable vilkår og priser i skoleferierne i ferieåret 2023/2024.
tre lodder i puljen

Lodtrækningen omfatter føldende ferieuger i næste skoleår:
Ugerne 24–33 (sommerferie)
Uge 42 (efterårsferie)
Ugerne 7–8 i 2024 (vinterferie).

Frem til søndag 29. januar 2023 kan du skrive dig op til tre ønsker om en uges ferie i 2023/2024. Er I flere, som ønsker at holde ferie i det samme hus i den samme uge, trækker vi lod blandt alle interesserede.

Lodtrækningen finder sted mandag 30. januar 2023, hvor du får svar på, om du er blandt de heldige, som kan holde en prisbillig sommerferie i et af DLOs ferieboliger næste år.

Find DLOs ferieboliger her.
 
DLO Danmarks Leder Organisation | CVR: 17160117 | Markvangen 3, 8260 Viby J