DLOs ny direktør

Søren Vingum Lindholm er ny formand for DLO

For Søren Vingum Lindholm har Danmarks Leder Organisation altid været et fagligt og kollegialt samlingssted og et naturligt mødepunkt, når man som ham brænder for at være uddeler. Som nyvalgt formand for DLO glæder han sig til at skabe de bedste vilkår og betingelser for foreningens medlemmer.
 


Søren Vingum Lindholm, foreningsuddeler i Toftlund Brugsforening, er ny formand for fagforeningen for ledere i Coop og brugsforeningerne, Danmarks Leder Organisation, DLO. Han afløser Henrik Ølgaard Werge, uddeler i SuperBrugsen Jelling, som har siddet på posten i 15 år.

Det besluttede DLOs hovedbestyrelse, da den konstituerede sig efter repræsentantskabsmødet 15. april på Hotel Vejlefjord.
At valget faldt på Søren Vingum Lindholm, var ingen overraskelse. Han har i mange år været formand for Uddelerforeningens kreds i Syd- og Sønderjylland og deltaget aktivt i kredsens arbejde og de fælles formandsmøder. For to år siden blev han medlem af hovedbestyrelsen og siden sidste år har han desuden deltaget i formandskabets arbejde netop med henblik på at sikre et planlagt og glidende formandsskifte.

– DLO har altid været en kæmpe del af mig, for jeg har jo aldrig lavet andet end at arbejde i Brugsen, siden jeg startede som flaskedreng i Tørring siger Søren Vingum Lindholm.

– For mig har DLO altid været et samlingspunkt med gode møder og erfa udveksling både i kredsene og på kontoret.

Netop kombinationen af at være et fagligt og kollegialt samlingssted gør, at DLO er et naturligt mødested for ledende medarbejdere i Coop og brugsforeningernes butikker og bagland, og DLOs nye formand ser frem til at kunne sikre medlemmerne de bedste vilkår og betingelser.

Og der er nok at tage fat på i en vanskelig tid for brugsbevægelsen.

– Det er svære tider lige nu, derfor er det vigtigt at vi står sammen nu, erklærer Søren Vingum Lindholm.

Et godt fundament

Heldigvis bygger DLO på et stærkt fundament. Rødderne i både brugsbevægelsen og DLO stikker dybt, og sammenholdet er tæt mellem fagforeningens medlemsgrupper, som repræsenterer overordnede funktionærer og specialkonsulenter på Coops servicekontor og distributionscentre samt butiksfunktionærer, uddelere, varehuschefer og direktører i Coop og brugsforeningerne samt naturligvise passive medlemmer i bl.a. Veteranklubben.
Alle medlemmer er lige vigtige for DLO.

– For mig er der ingen forskel på, om man kommer fra butik eller bagland, fra en brugsforening eller Coop. Alle grupper er lige vigtige, og alle medlemmer skal behandles lige godt. Selvfølgelig er der forskel – men ikke på den service, som DLO leverer. Vi vil alle medlemmer det bedste, pointerer Søren Vingum Lindholm.

Kompetencerne er på plads.

Det seneste år har formandskabet arbejdet en del med at fremtidssikre foreningen og få de rette kompetencer på plads. Det, synes formanden, er lykkedes ret godt.

– Med Jens Erik Iversen på plads som direktør begynder vi at få kompetencerne på plads. Han er den helt rigtige på posten, og han har allerede haft mulighed for at sætte et godt hold.

– Og med René Dige som souschef får vi et rigtig godt makkerpar, som kan dirigere kursen i en ellers svær tid, siger Søren Vingum Lindholm, der også glæder sig til at komme mere regelmæssigt på kontoret i Viby J.

– Jeg synes, der er et nærvær på kontoret, og jeg har altid haft en god fornemmelse af, at DLO er tæt på os medlemmer. Det skal vi blive ved med, siger den nye formand, som også fortsat har tænkt sig at deltage i udflugter og aktiviteter i sin kreds og benytte DLOs øvrige medlemsgode.

– Vi har tit haft fornøjelse af at leje en af ferieboligerne, og det bliver vi ved med, siger han.
DLO Danmarks Leder Organisation | CVR: 17160117 | Markvangen 3, 8260 Viby J