Coop Festival

Gensyn med Coop Festival

Coop Festival er tilbage – klar til at favne foreningen, forretningen og fællesskabet i Coop. Sæt kryds i kalenderen 9. marts 2024 og tilmeld jer på coopforum.dk allerede nu.
 
Det bliver til et gensyn med Coop Festival, når Messe C i Fredericia lørdag 9. marts 2024 endnu engang danner rammerne om en faglig og fornøjelig festival i foreningens, forretningens og fællesskabets navn.

Den første Coop Festival fandt sted i foråret 2022. Her deltog omkring 1.000 medlemsvalgte, varehuschefer og uddelere i en fælles inspirationsdag med oplæg, demonstrationer og smagsprøver på de mange ting, som binder Coop sammen på tværs af forretninger og forening.

På Coop Festival 2024 er der atter mulighed for at mødes på tværs af roller og rammer og vise, at i Coop står man sammen om at sikre den fælles retning i både gode og udfordrende tider.

Coop Festival bliver en stærk faglig og social dag med workshops, oplæg, sparring og debat. Coop ambas sekretariat står for arrangementet og lover levende inspiration og konkrete værktøjer, som deltagerne kan tage med hjem i det lokale bestyrelsesarbejde.

Konferencier på Coop Festival er Peter Mygind, som har lovet at synge for til fællessang. Herudover byder dagen på streetfood og masser af to-go kaffe til at sikre festivalånden.

Vi rykker sammen i bussen
På Coop Festival 2024 rykker forening og forretning sammen i mere end én forstand. Coop arrangerer igen til næste år fælles busruter, så bestyrelsesmedlemmer og butiksledere kan rejse sammen – og måske allerede her knytte de første bånd til kollegaer fra nabobutikkerne.

Den fælles bus sikrer en økonomisk og bæredygtig transport til Fredericia, og der er sørget for ekstra stop og ruter i 2024. På Coop Festival trækkes desuden lod om flotte præmier fra diverse Coop-partnere blandt de busrejsende.

Tager man alligevel bilen opfordrer Coop til at køre sammen med kollegaer for at spare på pengepungen og klimaregnskabet.

Lederseminar i Coop kæden
Coop kæden (Kvickly/SuperBrugsen) holder lederseminar for varehuschefer, uddelere og souschefer samme dag som Coop Festival. Dette af respekt for både Coops og ledernes tid og ressourcer - og for at udnytte de positive synergier, der er ved at afholde det sammen.

Coop kæden er med til første del af Coop Festival og igen til frokost. Resten af dagen er de et andet sted i huset.

Coop Festival afholdes i Fredericia, Messe C lørdag 9. marts 2024 kl. 9 - 16.

Tilmelding på
coopforum.dk/coopfestival2024
DLO Danmarks Leder Organisation | CVR: 17160117 | Markvangen 3, 8260 Viby J